Yeşilova Tufanpaşa İlkokulu
Yeşilova Mahallesi Şehit Jandarma Hüseyin Kafalı Caddesi No 126 Andırın/Kahramanmaraş

VİZYON

Yeşilova Tufanpaşa İlkokulu olarak: Öğrencilerimizi ve yöre halkımızı geleceğe hazırlamak, karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmelerine yardımcı olmak, teknolojik imkânları başta öğrencilerimiz olmak üzere eğitim bölgesinde yaşayan tüm insanlara tanıtmak, bu konuda öncülük etmek, durağan değil kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen bir nesil yetiştirmektir. Her yıl bir önceki yıla göre daha başarılı olmak.

MİSYON

Yeşilova Tufanpaşa İlkokulu olarak: Biz; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini ve öğrendiklerini davranışlarına yansıtmalarını sağlamak, onların bilgili, bildiğini yaşamında kullanan, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak. Kendisine ve insanlığa karşı sorumluluklarını yerine getiren ve doğal çevreyle uyum içinde yaşayabilen (sağlıklı bir çevre bilincine sahip), Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, ahlaklı bireyler yetiştirmek için varız. . Amacımız; sevgi, saygı ve güven ortamında “başarma azmi” ve “geleceği şekillendirme sorumluluğu” ile mükemmele ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişimle öncü olmaktır.

NORMAL

DERS BAŞLAMA 08.30 DERS BİTİŞİ 14.10

SOBA

Lojman Sayısı

Lojman Bilgisi

SOBALI, 1 LOJMAN ANASINIFI OLARAK KULLANILIYOR.

YARIM SAATE BİR KADİRLİ-ANDIRIN ARASI MİNİBÜSLER İLE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.

İL MERKEZİNE UZAKLIK 90 KM´DİR. İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK 20 KM´DİR.

ANDIRIN BELEDİYESİ YEŞİLOVA MAHALLESİ

Proje Çalışmaları

BEYAZ BAYRAK PROJESİ, BESLENME DOSTU OKUL PROGRAMI PROJESİ, OKULUM TEMİZ PROJESİ, SIFIR ATIK PROJESİ.